.
Kim Debrie
woensdag 7 augustus 2024

Kim Debrie: “Hij kan op beide oren slapen”

Ze komen speciaal voor haar

Tijdens de maanden juli en augustus verblijft Kim Debrie heel wat van haar dagen in Blankenberge. Zij maakt daar elke weekdag radio en ontvangt er de leukste artiesten voor een babbeltje en een mini-concert.

Natuurlijk komen de meeste mensen naar Radio 2 afgezakt voor de bekende artiesten die langskomen. Maar er zijn ook mensen die speciaal voor Kim naar Blankenberge gekomen. Gelukkig hoeft haar man Bart zich geen zorgen te maken.

“Hij kan op beide oren slapen. Het zijn mannen én vrouwen. Vroeger kwamen wel vooral rijpere mannen hallo zeggen, intussen zijn er ook van mijn eigen leeftijd bij. Maar Bart heeft geen reden om jaloers te zijn, ik presenteer altijd met mijn trouwring om”, lacht Kim in Story.

Kim voelt zich goed in haar vel en dat straalt ze ook uit. Ze deinst er niet voor terug om af en toe een foto in bikini te posten op sociale media.

“Dat was de mentale voorbereiding voor de zee! Maar het blijft heel zedig en braafjes, hé. En met een kwinkslag. Alleen gebeurt dat zelden of nooit als ik in Blankenberge ben in de zomer... geen tijd, hé!”

Bio van Kim Debrie

Meer Over:

Kim Debrie