.
Kim Debrie
dinsdag 9 juli 2024

Kim Debrie: “Mijn moederhart is vaak gebroken”

Maar nu niet meer

Wie deze zomer op zoek wil gaan naar Kim Debrie, die kan maar beter naar Blankenberge trekken. Naar goede gewoonte woont Kim 2 maanden aan zee voor Radio 2 Zomerhit.

In haar studio in Blankenberge ontvangt ze 2 maanden lang de bekendste artiesten uit de Vlaamse showbizz. Elke dag over en weer gaan naar huis, dat is voor Kim bijna niet te doen, maar gelukkig heeft ze een stevig vangnet klaarstaan.

“Mijn man is zelfstandig IT-consultant en werkt vaak thuis. En als het even niet lukt, zijn er altijd nog mama en papa, en moeke. Ik zal niet ontkennen dat op zondagavond afscheid nemen heel moeilijk was toen Noa nog klein was. Mijn moederhart is meer dan eens gebroken. Maar nu ze groter is, kan ze steeds beter haar plan trekken. Haar zomer is volgeboekt met dans- en musical-kampen”, klinkt het in Dag Allemaal.

Kim mag zich gelukkig prijzen dat ze dit allemaal kan en mag doen, want vorig jaar liet haar gezondheid haar toch eventjes in de steek.

“Het was een kl*tejaar, met gesukkel aan de lopende band. Nu voel ik mij weer top. Ik moet elke ochtend nog een pilletje nemen, maar mijn klachten zijn van de baan.”

Bio van Kim Debrie

Meer Over:

Kim Debrie