.
Kim Debrie
zondag 18 augustus 2024

Kim Debrie: “Niets komt vanzelf” 

Ze mag niet opgeven 

Mocht Kim Debrie ooit stoppen bij Radio 2 dan zou het misschien wel kunnen dat haar dochter Noa haar taak op een dag overneemt. Noa speelt nu vooral graag in musicals en is zelfs te zien in ‘Little Liars Club’ van Deep Bridge.

“Maar het blijft een hobby, het is niet zo dat ze droomt van een carrière als actrice. Op dit moment wil ze nog altijd in de modewereld stappen en bij Chanel gaan werken. Vind ik prima, als de moeder dan korting krijgt. Noa heeft trouwens geen typisch heldere en hoge musicalstem, maar een komische rol is wel op haar lijf geschreven. En wat ik ook in haar bewonder: ze is een echte teamplayer”, vertelt mama Kim in Story.

De musicalwereld en showbizzwereld kunnen soms genadeloos hard zijn. En ook dat heeft Noa al ondervonden. Gelukkig wist ze dat goed op te pakken.

“Ooit deed ze auditie voor Thuis, maar ze kreeg te horen dat ze te groot was voor de rol. We hebben daar dan goed over gebabbeld. En op de première van 14-18 hebben Niels Destadsbader en Jelle Cleymans haar gezegd dat ze niet mag opgeven. 'Wij waren ook dikwijls net niet goed genoeg voor een rol.' Dat was natuurlijk een eyeopener voor haar. Ik geef Noa ook mee dat niets vanzelf komt, dat je ervoor moet blijven werken en vooral in jezelf moet blijven geloven.”

Bio van Kim Debrie

Meer Over:

Kim Debrie