.
News Image

Kim Gevaert op première Bumba show

Puur genieten voor de kleinsten

Afgelopen zaterdagnamiddag ging in zaal Elckerlyc in Antwerpen de nieuwe Bumba Show in première. Het Magische Wonderboek vertelt het verhaal van tweeling Lars en Lies. Zij zijn jarig en krijgen van Bumba een boek waarmee ze een magische wereld binnenstappen. Ze leren alle vriendjes van Bumba kennen, dus iedereen passeert de revue: Bumbalu, Nanadu, Kiwi, Barry, Tumbi en Baby. Een fijne Bumba show voor de kleinsten!

BV's
Ex-topsprintster Kim Gevaert kwam met haar man Djeke, hun twee zonen Vince en Romeo en dochter Lili voor Bumba supporteren.
Maar ook Trisha was aanwezig met haar Ignace en hun dochtertje Axelle. Het was voor Axelle de eerste keer dat ze Bumba in levende lijve zag… en dat was een hele belevenis want Bumba is sinds een viertal weken haar grote held! Ze staat er mee op en ze gaat er mee slapen. Ten huize Crombé worden de dvd's van de gele vriend dan ook in het meervoud afgespeeld. Trisha kijkt er als mama naar uit om naar soortgelijke shows te gaan: het zal stilaan beginnen want Axelle wordt deze maand 2 jaar.

Bumba Show Het Magische Wonderboek, in maart en april op tournee door Vlaanderen. Voor meer info, surfen naar de site van Studio 100.

(Kim Wauters)