.
Kim Van Oncen
donderdag 26 mei 2022

Kim Van Oncen: “Achterbaks en liegen?”

"Ik zou er mijn schoen door hebben opgegeten"

De Vlaamse actrice Kim Van Oncen was recent te zien in 'De Verraders', een spannend spelprogramma op VTM waarin een groep BV's op zoek moet gaan naar 2 verraders in hun eigen team. Over een van haar collega-speurders kan ze enkel met lof praten.

“Hij kan enorm goed verhalen vertellen en luistert als de beste. Je kon bij hem steeds terecht met vragen of problemen, hij ging steeds mee op zoek om ze op te lossen”, aldus Oncen over haar medespeurder.

“Als hij begon te vertellen, hing de ganse groep aan zijn lippen. Zijn stijl van verhalen brengen is heel entertainend, net zoals hij is op het podium”, laat Kim zich ontvallen.

“Hij is een open boek en heeft een hart van goud. Daarom denk ik persoonlijk niet dat hij een goede verrader zou geweest zijn. Dat is in mijn ogen onmogelijk. Mocht hij achteraf een verrader gebleken te zijn, dan had ik mijn schoen opgegeten”, grapt Kim.

“Ik word instant blij als ik Bart Kaëll zie, zeker nu ik hem persoonlijker heb leren kennen. We zijn achteraf nog samen gaan eten en hij vertelt dan vaak over zijn echtgenoot Luc. Steeds zo'n lieve woorden, dat grijpt mij aan. Erg vertederend om te horen”, aldus Van Oncen.

Download onze app voor Android of iOS

Bio van Bart Kaëll en Kim Van Oncen