.
Kim Van Oncen
zondag 26 oktober 2014

Kim Van Oncen ambassadrice van MY iMenso

Kim Van Oncen breekt door in buitenland.


Kim Van Oncen, het Vlaamse stijl- en media icoon dat al enkele jaren aan de schone zijde van zoonlief ‘Niels De Jonck’ vertoeft, breekt nu definitief door in het buitenland. En dan blijven we nog bescheiden.

De knappe jongedame uit Kapellen werd onlangs gebombardeerd tot de ultieme Europese ambassadrice van de Belgische juwelenlijn MY iMenso. Het exclusieve accessoiremerk dat in 2013 ook al de begeerde Baywatch babe ‘Carmen Elektra’ over de pretty streep trok als ambassadrice voor De States, ging voor Europa dus voor de natural looks van Van Oncen.

Wat er zo speciaal is aan de juwelencollectie? Wel, MY iMenso vernieuwde het eeuwenoude concept van het medaillon waardoor je je eigen medaillon nu kan samenstellen met de mooiste verwisselbare munten. Je kan je zilveren hanger zelfs personaliseren door er je eigen Insignia in te laten zetten. De iMenso pareltjes zijn leverbaar in onder andere half-edelsteen, agaat camee en zilveren gravure munt. De zomercollectie oogt speels en ondeugend en bovenal kan je naast de hangers nu ook een MY iMenso exemplaar aan je vinger schuiven.

Voor de internationale reclamecampagne van het merk, trok Kim Van Oncen met een cameraploeg richting Parijs en L.A. Het resultaat kan je bekijken via www.kimvanoncen.com.

Maar niet alleen op print kunnen we Kim binnenkort bewonderen. Zo duikt de duizendpoot opnieuw voor de camera en dit bij de digitale zender van Telenet 'MENT TV' waar ze mag doen wat ze het liefste doet,

fashion met de grote ‘F’. Kim Van Oncen bestudeert en volgt al jaren de internationale modetrends op de voet en wilt haar know how nu ook delen met haar collega BV’s die ze in de studio een complete make over zal geven. Het model en TV-gezicht heeft er al een mooie carrière opzitten als presentatrice van de kinderzender Nickelodeon en Life!tv en dook in het verleden ook al voor haar eigenste Antwerpse regionale televisie voor de camera.

Wij zijn er zeker van dat dankzij Kim, ons Bekend Vlaanderen er nooit meer hetzelfde (lees: better and improved!) zal uitzien. Een beauty met ballen en brains…haar vriend Niels is daar al langer van overtuigd.