.
Kim Van Oncen
donderdag 14 juli 2022

Kim Van Oncen: “Gelukkig was het zwarte gat weg”

Er staan nieuwe projecten gepland

De carrière van actrice Kom Van Oncen lijkt gelanceerd. Tot voor kort was ze nog te zien in ‘Dertigers’ en stond ze op de planken bij ‘Assisen IV’. Bovendien kon je haar ook in een bijrol spotten in ‘Onder Vuur’.

En ook na de zomervakantie staan er acteerplannen op het programma voor Kim. Ze vertelt er meer over in Dag Allemaal waar ze een tipje van de sluier oplicht.

“Ik heb een bijrol in een nieuwe tv-reeks met een aantal draaidagen. Ik draai bovendien ook nog een paar dagen voor een nieuwe kinderreeks. Maar ik ben ‘Dertigers’ gewend, waarvoor we continu opnamen van mei tot september, dus die paar dagen zullen wel meevallen. Er zijn nog een paar kleinere projecten, niks heavy. Goed om op adem te komen.”

‘Dertigers’ nam een aantal maanden van een jaar in beslag. Nu het programma gedaan is, valt dat weg. En dat voelde vreemd aan voor Van Oncen.

“Maar onder andere door ‘Assisen’ was er gelukkig geen zwart gat meer. Al mijn energie en focus moesten hiernaartoe. Ik mis de mensen natuurlijk, maar we sturen heel vaal naar elkaar. We proberen geregeld af te spreken, maar iedereen heeft zijn eigen projecten en gezin of relatie.”

Download onze app voor Android of iOS

Bio van Kim Van Oncen

Meer Over:

Kim Van Oncen