.
Kim Van Oncen
zaterdag 13 juli 2024

Kim Van Oncen: “Hij is heel aanhankelijk” 

Zij iets minder 

Als je moeder wordt, dan wil je natuurlijk het beste voor je kind. Sommige moeders zijn heel bezorgd over hun kinderen en dat belet hen soms om te genieten van het moederschap. Iets wat voor Kim Van Oncen gelukkig geen probleem is.

“Ik besef dat ik heel geprivilegieerd ben. Er zijn mama's die er alleen voor staan of kinderen die voortdurend zorg nodig hebben. Bovendien zijn Jack en Stella nu op een heel toffe leeftijd. Ik probeer dan ook zo veel mogelijk te genieten van deze periode. Omdat ik maar al te goed besef: beter dan dit wordt het niet. Zowel privé als professioneel. Als ik nu niet gelukkig ben, wanneer dan wel”, zegt Kim in Story.

Kim probeert veel tijd met haar kinderen door te brengen en dat zorgt er ook voor dat ze allemaal heel erg aan elkaar hangen.

“Vooral Jack is heel aanhankelijk, je merkt dat hij zijn thuis en zijn mama heel erg nodig heeft als basis. Stella is dan weer veel zelfstandiger, die zoekt alles liever zelf uit. Zij is echt een miniversie van mij: rebels, eigenwijs en een 'ik trek het mij niet aan'-houding. Maar ze is ook heel lief, hoor.”

Bio van Kim Van Oncen

Meer Over:

Kim Van Oncen