.
Kim Van Oncen
donderdag 20 juni 2024

Kim Van Oncen: “Ik functioneer dan ook niet goed”

Ze doet het op haar manier

Kim Van Oncen heeft er al een behoorlijk heftig jaar op zitten. Eerder stopte ze al met de ochtendshow op Radio 2 om meer bij haar papa te kunnen zijn en daarnaast runt ze ok nog eens 4 supermarkten in combinatie met een bloeiende mediacarrière.

Daarnaast heeft de actrice ook nog eens twee kinderen Jack en Stella. Maar zij klagen gelukkig niet dat hun mama te weinig thuis is.

“Ik werk veel van thuis, op de momenten dat het mij uitkomt, waardoor ik de kinderen vaak naar school of hobby's kan brengen en weer ophalen. Ik werk graag en ben ambitieus, maar de noden van Stella en Jack blijven mijn absolute prioriteit. Als het thuis niet goed zit, functioneer ik ook niet goed. Pas als mijn gezin gelukkig is, kan ik alles met veel plezier en gemak doen. Verjaardagen, schoolfeesten of andere belangrijke momenten van de kinderen zal ik ook nooit missen”, klinkt het in Story.

Van Oncen zou niet de eerste mama zijn die kampt met schuldgevoelens omdat ze vinden dat ze te weinig tijd hebben voor hun kinderen. Maar dat vindt Kim niet ok.

“Alleen die vraag al aan werkende ouders zouden we moeten afleren. Die insinueert een beetje dat dat zou moeten. Ik denk dat we onszelf sowieso misschien wat minder druk moeten opleggen, want we leven in een maatschappij waarin alles perfect moet zijn. Naast een bloeiende carrière moet je ook je huis op orde hebben, er fris en fruitig uitzien én een aanwezige moeder zijn die elke dag een cake bakt en groenten op tafel tovert in de vorm van toffe figuren. Dat is niet realistisch.”

Bio van Kim Van Oncen

Meer Over:

Kim Van Oncen