.
Kim Van Oncen
vrijdag 6 september 2024

Kim Van Oncen maakt haar entree in Thuis met veel grandeur

Opnieuw op het scherm.

Kim Van Oncen was deze ochtend te gast in de ochtendshow ‘Goeiemorgen Morgen!’ op Radio2 en ze had groot nieuws te vertellen. Vanaf volgende week dinsdag 10 september speelt ze namelijk mee in Thuis, Vlaanderens favoriete dagelijkse fictiereeks.

Eerder dit jaar nam Kim afscheid van 'Goeiemorgen Morgen!' op Radio2 om zich te focussen op haar acteercarrière. Toen kon ze nog niet veel prijsgeven, maar nu wordt duidelijk dat ze haar passie bij Thuis gevonden heeft. Ondertussen staat Kim al een aantal maanden op de set bij Thuis.

Kim Van Oncen: 'Ik ben superblij! Iedereen mag het weten nu: vanaf dinsdag speel ik Lyn in Thuis.'

Kim vertolkt de rol van Lyn, een sociaal beestje met veel doorzettingsvermogen. Lyn is erg empathisch, maakt snel vrienden en komt heel open en sympathiek over, maar heeft ook een donker kantje. Ze vindt een gezonde geest in een gezond lichaam belangrijk en doet veel aan sport. Ze maakt haar entree in Thuis als yogaleerkracht.

Kim Van Oncen: 'Toen ik wist dat ik deze rol als yogaleerkracht kreeg, had ik even stress. Ik raak nog niet tot aan mijn tenen. Ik volgde dus les bij een yogaleerkracht en nu ken ik een aantal basisposes.'

Kim Van Oncen is te zien in Thuis vanaf volgende week dinsdag 10 september.