.
Kim Van Oncen
zondag 20 oktober 2024 17:20

Kim Van Oncen: “Nooit gedacht dat het zo’n hype zou worden”

Deuren gingen open

Sinds april staat Kim Van Oncen op de set van ‘Thuis’ als Lyn. Daarmee komt ze in een goed geoliede machine terecht als complete nieuweling. Haar eerste draaidag vond Kim dan ook erg spannend.

“Toen ik naar de set vertrok, had ik een eerste schooldaggevoel. Ik kwam terecht in een groep die elkaar al jaren kent. Yemi Oduwale , die ik leerde kennen op de set van 'Dertigers', gaf me wat tips en tricks. Net als de andere 'Thuis'-acteurs die ik al eens ontmoet. Op de set werk je in blokken en ontmoet je telkens maar een deel van de ploeg. Het duurde weken voor ik iedereen van het team gezien had. Ik zoek er mijn plekje in en heb het gevoel dat ik het stilaan gevonden heb”, zegt ze in Primo.

In 2019 maakte Kim haar debuut als actrice in ‘Dertigers’ en sindsdien gaat het hard voor Kim. Ze zou het gerust durven te vergelijken met een rollercoaster.

“Met het hele team hadden we nooit durven denken dat 'Dertigers' zo'n hype zou worden. Daardoor zijn veel deuren opengegaan waarvan ik nooit had gedacht dat ze zelfs nog maar bestonden. Ik heb daar heel gulzig van geproefd en 't heeft me goed gesmaakt.”

Bio van Kim Van Oncen

Meer Over:

Kim Van Oncen Thuis