.
Kim Van Oncen
maandag 1 juli 2024

Kim Van Oncen: “Onze basis is stevig genoeg” 

Maar ze hebben niet veel tijd voor elkaar 

Actrice Kim Van Oncen is dol op haar twee kinderen Jack en Stella. Het zijn twee kindjes met elk hun eigen persoonlijkheid en elk hun eigen karakter. Doordat Kim haar kinderen zo goed kent, weet ze nu ook al waar haar twee oogappels tegenaan zullen botsen.

“Stella neemt niets aan van anderen. Als iedereen tegen haar zegt dat het zal mislukken, wil ze het toch zelf ondervinden. Alsof ik naar mezelf in de spiegel kijk. Soms heel irritant. En Jack is dan weer een kopie van Niels, wat introverter en heel gevoelig. Dat is een mooie eigenschap, zolang het je niet gaat belemmeren”, zegt Kim in Story.

Als je twee kinderen hebt, is het al wat moeilijker om voldoende qualitytime in te lassen met je partner. Ook bij Kim en Niels is daar weinig sprake van.

“Op dit moment heel weinig, maar gelukkig is onze basis stevig genoeg om dat te kunnen overbruggen. Af en toe proberen we wel eens onder ons tweetjes op restaurant te gaan voor een diepgravend gesprek. Veel en goed met elkaar praten is zo belangrijk in een relatie. Soms vraag ik aan Niels: 'Vind je mij nu wel leuk? Want ik vind mezelf niet tof.' En dan antwoordt hij steevast: 'We hebben elkaar beloofd om mekaar in goede én slechte dagen te steunen.”

Bio van Kim Van Oncen

Meer Over:

Kim Van Oncen