.
Kim Van Oncen
donderdag 27 juni 2024

Kim Van Oncen: “Papa moest wenen met het goede nieuws”

Je zou voor minder!

Dat het de afgelopen maanden niet goed ging met de papa van Kim Van Oncen, dat weten de meeste mensen wel. Het was wellicht ook één van de redenen waarom Kim eerder dit jaar definitief afscheid nam van de ochtendshow die zij samen met Peter Van de Veire op Radio2 presenteerde.

Het was een donderdag bij heldere hemel toen Kim in november van 2023 tijdelijke afscheid nam van de radio. “Mijn papa ligt sinds vorige week in het ziekenhuis en daarom leg ik momenteel de focus op mijn familie", schreef Kim om 20 november 2023 op haar sociale media. En daar is hij helaas lang blijven liggen. Na zijn verblijf in het ziekenhuis moest hij nog naar een revalidatiecentrum maar daar mag hij volgende week vertrekken.

Kim kon haar geluk woensdag niet op toen zij van haar moeder het bericht kreeg dat haar man volgende maandag definitief naar huis mag. “Hij moest wenen met het goede nieuws”, laat de mama van Kim Van Oncen weten.

“Na nog een paar harde maanden in het revalidatiecentrum mag papa maandag naar huis nadat hij sinds begin november in het ziekenhuis lag. Thuis nog hard verder werken aan herstel, maar EINDELIJK”, schrijft een blije Kim Van Oncen.

Als dat geen goed nieuws is!

Bio van Kim Van Oncen

Meer Over:

Kim Van Oncen