.
Kim Van Oncen
donderdag 17 oktober 2024 15:20

Kim Van Oncen: “Plots was het voor echt”

Ze werd heel onzeker

Kim Van Oncen weet wat hard werken is. Naast haar carrière in de media, werkt ze ook nog eens keihard voor haar eigen superette en heeft ze een gezin met een partner en 2 kinderen. Stilzitten zit er niet in voor de actrice.

Ze heeft thuis nooit anders gezien dan dat er hard moet gewerkt worden. Vooral haar vader was altijd hard aan het werk, terwijl haar moeder klaarstond voor haar kinderen.

“Er was stabiliteit, rust en warmte bij ons thuis. Mijn broer en ik maakten wel veel ruzie. Aan elkaars haar trekken en pitsen en zo. Maar op het eind van de dag konden we niet zonder elkaar. Hij was rustig en stil, ik de luide klep. Nog steeds”, lacht ze in De Morgen.

Als Kim nu op televisie verschijnt, lijkt ze geen schaamte te kennen. Toch overviel het haar plots als ze twintig was. Ze werd heel onzeker toen ze voor Nickelodeon en ATV werkte.

“Plots was het voor echt. Een job zowaar. Ik ben weer naar dat meisje met fonkelende oogjes op zoek moeten gaan. Mijn man heeft daar een grote rol in gespeeld. Hij heeft me het vertrouwen gegeven dat ik even kwijt was. 'Je kunt het', zei hij dan.”

Bio van Kim Van Oncen

Meer Over:

Kim Van Oncen