.
Kim Van Oncen
maandag 7 januari 2019

Kim Van Oncen vanaf vandaag in Dertigers

Eindelijk op tv


Vanaf vanavond kan je op Eén kiken naar de nieuwe fictiereeks Dertigers.

Dertigers is een fictiereeks over een hechte vriendengroep van zes dertigers. Pieter, Nora, Tinne, Bart, Alex en Saartje zijn al bevriend sinds hun studententijd in Antwerpen. De zes worstelen met de uitdagingen van hun generatie, het evenwicht tussen werk en gezin en… de geheimen van een onverwerkt trauma dat hen onlosmakelijk met elkaar verbindt, maar hen ook uit elkaar dreigt te drijven.



Eén van de meest verrassende namen in de cast is die van Kim Van Oncen. Zij is de vrouw van Niels De Jonck, één van de zonen van Sonja Kimpen. Wij hebben het geluk dat wij Kim al enkele jaren kennen maar we hebben haar nog nooit zien acteren. Vanaf vanavond is Kim in Dertigers te zien als Saartje, een happy single wiens vrolijke levensstijl soms wat op vluchtgedrag lijkt. Saartje is de vrolijke, zotte vrijgezel van de groep. Ze stort zich gretig op haar job als fotografe én op elke knappe man die haar pad kruist. Ze noemt zich happy single, maar stiekem, op een verloren zondagochtend na een zware nacht feesten, knaagt soms het gemis van een vaste partner.

Ze is een kind van haar tijd. Ze verhuurt haar appartement via Airbnb om wat extra geld te verdienen en gaat dan op de zetel crashen van haar beste vriend, Pieter. Tot ongenoegen van die zijn nieuwe vriendin Babs.

Saartje leeft aan 200 km/u. Ze beslist vaak impulsief en kijkt niet achterom. Haar moeder is wat op de sukkel. En dat dat doet Saartje beseffen dat het leven snel gaat en je niet weet wat er morgen zal komen.



Dertigers: vanaf 7 januari van maandag tot en met donderdag omstreeks 22.00 uur op Eén.

Bio van Kim Van Oncen