.
Kim Van Oncen in De Verraders
zondag 19 februari 2023

Kim Van Oncen: “Voor een mama is dat een cadeau”

Ze heeft nu meer tijd voor haar gezin

Een vroege ochtendshow presenteren op de radio, het heeft zo zijn voordelen. Natuurlijk moet je elke dag vroeg uit de veren, maar nadat de show voorbij is, heb je nog een hele dag voor heel wat andere leuke dingen. Vraag maar aan actrice en presentatrice Kim Van Oncen.

“Na de uitzending zijn er wel vergaderingen voor de volgende uitzendingen en ik moet ook nog mijn ander werk doen. Maar ik kan de kids vaker van school halen en in de weekends, schoolvakanties en op feestdagen maken Peter en ik geen ochtendshow. Voor een mama is dat een cadeau”, lacht ze in Tv Familie.

Voordat Kim de stap naar de radio zette, heeft ze dit uitvoerig met haar partner Niels besproken. Er zou tenslotte hier en daar wel iets veranderen binnen hun gezin.

“Hij vond dat ik dit moest doen en dat het een geweldige opportuniteit is. Ik weet ook zeker dat dit niet zal wegen op onze relatie. We zijn nu op zondag allebei thuis. Extra tijd voor ons tweetjes, dus.”

Zo vroeg opstaan, het zou niet iedereen gegeven zijn. Al kan Kim het allemaal goed relativeren. Zo heeft elke job zijn voor- en nadelen. “Van acteren wist ik niet goed wat te verwachten, en dat was nu bij radio maken hetzelfde. En ik ben leergierig. Mijn kinderen mogen trouwens zien dat mama het soms heel druk heeft.”

Bio van Kim Van Oncen

Meer Over:

Kim Van Oncen