.
Siska Schoeters
dinsdag 7 maart 2023

Kinderen van Siska Schoeters beseffen niet dat ze bekend is

“De kinderen zijn haar leven”

Terwijl Siska Schoeters wekelijks heel veel op tv te zien is, zijn haar kinderen zich totaal niet bewust van de bekendheid van hun mama.

“Die hebben geen idee wat ik aan het doen ben. Dat interesseert hen geen bal. Ze vragen enkel wat we gaan eten vanavond en of ik thuis ben”, vertelt Siska aan Story.

En dat vindt ze zelf goed ook. Als kindjes op school tegen haar kinderen zeggen: ‘we hebben je mama gezien’, dan antwoorden zij: ‘ik die van jou niet’, maar ze vinden het wel raar dat het altijd over hun mama gaat.

Siska zelf gaat hier heel nuchter mee om. “Er zijn mensen met veel belangrijkere jobs”, vertelt ze hen dan. Ze staat er zelf ook op om elke avond zelf haar kinderen in bed te kunnen steken en wil dus dat alles daar rond ook voldoende gepland wordt.

Volgens Aster, haar co-presentator in ‘The Greatest Dancer zijn de kinderen van Siska haar leven. Hij vindt dat zelf super mooi om te horen. Ook hij heeft een grote kinderwens maar meteen papa worden zit er nog niet snel in. “Lize en ik willen eerst nog wat genieten van onze vrijheid én van mekaar”, bekent Aster aan Story.