.
Klaasje Meijer
zaterdag 6 juli 2024

Klaasje Meijer: “Het is allemaal zo gegroeid” 

Het is haar passie 

Hoewel ‘Klaasje Klassiek’ vooral lijkt alsof het alleen is voor mensen die houden van klassieke muziek, wil Klaasje Meijer graag benadrukken dat het toch een concept is dat voor de hele familie leuk kan zijn.

“Of de focus alleen op klassieke muziek ligt of ook op popnummers, dat wil ik nog graag wat in het midden laten. Maar ik wil sowieso een ruim publiek aanspreken. De hele familie is welkom. Oma's zullen genieten van de mooie muziek, en kinderen kunnen zich verwonderen over het verhaal. Zingen ga ik waarschijnlijk niet doen. De dwarsfluit staat centraal, onder begeleiding van mijn pianist Vital Stahievitch”, zegt Klaasje in Dag Allemaal.

Klaasje heeft altijd een passie gehad voor klassieke muziek en ze is blij dat ze daar nu ook iets mee kan doen. Maar het is niet zo dat een project met haar dwarsfluit al lang op het verlanglijstje stond.

“Het is zo gegroeid. Dwarsfluit is al zo lang een onderdeel van mijn leven... Ik voelde dat ik daar meer mee wilde doen. Door meer les te volgen, begon het weer te kriebelen om m'n dwarsfluit mee op het podium te nemen. Ook tijdens mijn K3-periode ben ik blijven spelen, zij het op een lager pitje.”

Bio van Klaasje Meijer

Meer Over:

Klaasje Meijer