.
Klaasje Meijer
dinsdag 9 mei 2023

Klaasje Meijer: “Ik werd beoordeeld zonder dat ze wisten wie ik was, heerlijk”

Ze trok naar LA

Hoe zou het nog zijn met Klaasje Meijer? Sinds ze gestopt is met K3 heeft ze wel enkele dingen solo gedaan, zoals deelnemen aan ‘The Masked Singer’, maar daarna werd het behoorlijk stil rond de zangeres.

Klaasje is net terug van een verblijf van een maand in Los Angeles waar ze een acteeropleiding heeft gevolgd aan het befaamde ‘Lee Strasberg Theatre en Film Institute.

“Een maand lang kreeg ik les van docenten die ervaring hebben in de tv- en filmindustrie, ze regisseren of spelen allemaal zelf mee in bekende tv-series. Dat was heel inspirerend. Film leeft daar natuurlijk heel erg”, legt ze uit in Dag Allemaal.

Door naar LA te trekken beleefde Meijer ook een enorme cultuurschok. LA heeft twee gezichten. Zo is er langs de ene kant alles mogelijk en kan je je American Dream beleven. Aan de andere kant is er de armoede die heerst.

“Ik heb er ook veel creatieve mensen ontmoet, ook mensen uit de wereld van fotografie en mode. Ik ben ook lekker undercover naar de lessen gegaan. Het was juist heel fijn om beoordeeld te worden op wat ik kan, zonder dat er al een stempel op me kleefde.”

Download onze app voor Android of iOS

Bio van Klaasje Meijer

Meer Over:

Klaasje Meijer