.
Klaasje Meijer
woensdag 10 juli 2024

Klaasje Meijer: “Ik zie nog opties voor de toekomst” 

Ze wil er nog iets mee doen 

De komende twee jaar wordt bijzonder spannend voor Klaasje Meijer want ze gaat op tournee. Samen met haar ‘Klaasje Klassiek’ trekt ze de komende twee jaar rond door Vlaanderen en Nederland en dat samen met haar dwarsfluit.

Of Klaasje daarna nog plannen heeft met haar dwarsfluit, valt dus nog af te wachten en ziet ze zelf wel wanneer ze 2 jaar verder is.

“Maar ik zie zeker nog opties voor de toekomst. Ik ben aangesloten bij de Stichting Nederlandse Fluit Academie, daar geef ik jaarlijks workshops zoals podiumpresentatie voor jongeren. Ik probeer hen bij te brengen hoe ze kunnen omgaan met stress. Hoe sta je op een podium? Waar moet je bijvoorbeeld allemaal over nadenken voor je op een podium stapt, hoe gedraag je je als je applaus krijgt? Dat soort dingen. Kinderen en jongeren daarin begeleiden, wil ik graag blijven doen”, zegt Klaasje in Dag Allemaal.

Klassiek is wel helemaal iets anders dan K3 natuurlijk, en zelf zou Klaasje de tour niet per se zien als iets waarmee ze haar K3-imago van zich wil afschudden.

“Ik zie het eerder als een logische volgende stap en als een onderdeel van mijn persoonlijkheid. Voor de meesten zal dit project ook niet als een complete verrassing komen.”

Bio van Klaasje Meijer

Meer Over:

Klaasje Meijer