.
Klaasje Meijer
zaterdag 19 maart 2022

Klaasje Meijer: 'Was zielig om te zien'

Ze had het nog best gemakkelijk

Het avontuur bij ‘The Masked Singer’ zit erop voor Klaasje Meijer. Ze viel als laatste kandidaat af, vlak voor de finale en ziet een overwinning aan haar neus voorbij gaan. Maar ze is tevreden over haar prestaties en blik met een blij gevoel terug op de voorbije weken en opnameperiode.

“Ik had het gelukkig getroffen met mijn kostuum. Het viel over het algemeen vrij goed mee. ‘Flamme Fatale’ en ‘Robots’ hadden het veel zwaarder. Of Johnny Logan als Edelhert. Het was bijna zielig om die backstage te zien puffen en hijgen. Je zag aan ’m dat het bijna niet vol te houden was”, klinkt het bij Klaasje in Het Laatste Nieuws.

Hoewel Klaasje al vaker op een podium heeft gestaan, stond ze toch elke week met de nodige stress op het podium van ‘The Masked Singer’. Behalve in show 6, daar viel de stress even weg. “Ik zong toen ‘Believe’ van Cher en ik kon echt in alle rust mijn verhaal brengen, met al mijn emoties, en daar genoot ik enorm van. Ik kreeg ook van Ruth feedback dat ik echt een verhaal vertelde. Bovendien vond ik het heel leuk om te ontdekken dat ik dat ook wel graag doe, zo in het Engels zingen. Het is eens iets helemaal anders dan K3.”