.
Klaasje Meijer en Max
zondag 21 mei 2023

Klaasje Meijer: “We gunnen elkaar veel vrijheid”

Ze ging naar LA zonder Max

Na een maand acteerlessen te hebben gevolgd in LA, is Klaasje weer helemaal klaar om zich op de Nederlandse en Belgische markt te storten en zich te geven voor verschillende projecten.

“Ik zal binnenkort te zien in een nieuw programma van de broertjes Coppens, die ook in Nederland erg populair zijn. Maar ik wil wel mij focus leggen op het acteren. Dat is nu mijn hoofddoel. Ik wil zeker nog eens terug naar LA als het uitkomt”, klinkt het in Dag Allemaal.

Terwijl Klaasje een maand in LA zat, heeft ze haar vriend Max wel een maand moeten missen. Maar dat leek de zangeres niet meteen erg te vinden.

“Ik ben blij dat Max en ik elkaar veel vrijheid gunnen. We houden onze jobs zoveel mogelijk gescheiden. Maar hij was wel blij dat ik terug was, het zit nog altijd goed tussen ons.”

Maar ondanks de mooie ervaringen in LA en Londen die Klaasje al heeft gehad, is ze ook Vlaanderen nog niet vergeten. “Ik mis jullie land, vooral ook de zachtheid van de mensen. En de taal vind ik nog steeds prettig klinken. Het voelt hier altijd een beetje als thuiskomen.”

Bio van Klaasje Meijer

Meer Over:

Klaasje Meijer