.
Ivo Pauwels
vrijdag 13 mei 2022

Kleindochter ‘Nonkel Jef’ doet gooi naar job als Ketnetwrapper

Het zit in de familie

Binnenkort gaat er op Ketnet een nieuwe zoektocht van start naar wie de nieuwe Ketnetwrapper zal worden. Onder hen zitten heel wat bekende namen waaronder Nona ’t Jolle. Nona zegt u zelf misschien niks, maar haar opa zeker wel. Dat is niemand minder dan acteur Ivo ‘Nonkel Jef’ Pauwels.

Meer dan 4000 jongeren schreven zich in, maar slechts één van hen wordt de opvolger van Sien Wynants en Thomas Van Achteren.

Ze zijn nog met 8 die kans maken op de titel van Ketnetwrapper en het beloofd geen eenvoudige strijd te worden. Maar Nona ziet het volledig zitten. Net zoals haar grootvader heeft ze de kriebel voor drama te pakken.

“Als kind voerde ik al showtjes op tijdens familiefeesten. Ik wou mensen entertainen”, vertelt ze in Het Laatste Nieuws. Nona volgt woordkunst drama en komt uit een artistiek nest. “Mijn nonkel is kunstenaar, mijn papa werkt als eindredacteur voor tv en ook mijn mama is tv-producer.”

Op 22 mei komen we tijdens een liveshow te weten wie het team van Ketnetwrappers mag aanvullen. Op zondag 15 mei vallen de eerste 2 kandidaten af.

Download onze app voor Android of iOS

Bio van Ivo Pauwels

Meer Over:

Ivo Pauwels