.
Kobe Ilsen
zondag 12 november 2023

Kobe Ilsen: “Dat wilden we niet doen met dit programma”

Het moest echt informatief zijn

We mogen Kobe Ilsen dankbaar zijn. Dankzij hem weten we allerlei interessante dingen over verschillende onderwerpen waar we anders nooit bij stil zouden staan. En dat komt allemaal door zijn programma ‘#Weetikveel’.

“Neem nu de douane. Als je ooit al eens iets besteld hebt van buiten België of Europa, is dat pakje langs de douane gepasseerd. Maar wat gebeurt er er dan effectief mee? Hetzelfde geldt voor het Sportpaleis. De meeste mensen zijn daar al wel eens geweest, maar wat vertelt de geschiedenis van dat gebouw ons”, klinkt het in Primo.

Zelf weet Kobe natuurlijk ook nog lang niet alles en net dat maakt het zo fijn om het programma te maken. Ook hij, als presentator leert nog elke keer bij.

“Met alle respect: we wilden niet het zoveelste programma zijn dat bekende Vlamingen aan het woord laat over 'iets'. Ik ben ervan overtuigd dat als je iemand met passie zijn verhaal laat vertellen, het altijd interessant is. Als presentator sta ik wat aan de zijlijn. Net zoals in 'Mijn Eerste Reis' trouwens, dat zal je wel zien. Ik hoef zeker niet altijd op de voorgrond te staan, hoor.”

Bio van Kobe Ilsen

Meer Over:

Kobe Ilsen