.
Kobe Ilsen
dinsdag 1 maart 2022

Kobe Ilsen eerlijk: “Ik ben een big spender”

Maar hij wil toch meer gaan sparen

Kobe Ilsen zijn carrière zit al enkele jaren in de lift en verdient goed zijn brood. Zijn geld zit voornamelijk in het huis dat hij samen heeft gekocht met zijn vriendin Sara, maar ook aan reizen en een goed hotel kan hij heel wat geld uitgeven. En met een baby op komst, weet de presentator als geen ander waarvoor hij werkt.

“Maar vergis je niet, ik ben een big spender. De renovatie van ons huis is grandioos boven ons budget gegaan. Maar we wilden dat het in orde was en dat heeft zijn prijs. Misschien dat ik straks als gezinshoofd wat meer ga sparen”, lacht Kobe in Dag Allemaal.

En hoewel Kobe een big spender is, moet zijn huwelijk met Sara toch nog eventjes wachten, want trouwen zit er nog niet meteen in. “Je ziet dat we het laatste jaar lang in het stof hebben geleefd, dus trouwen zagen we niet zo goed zitten. En nu wil Sara niet met een zwangere buik op de trouwfoto’s. Intussen heb ik zo’n fantasie dat we misschien wachten tot het kindje ons de ringen kan komen brengen in een jurkje of kostuumpje? Trouwen is alleszins niet prioritair.”

Download onze app voor Android of iOS

Bio van Kobe Ilsen

Meer Over:

Kobe Ilsen