.
Kobe Ilsen
woensdag 7 september 2022

Kobe Ilsen en Danira herenigd op tv

"Had heel awkward kunnen worden"

Het lijkt nog niet zo lang geleden dat Kobe Ilsen en Danira Boukhriss samen iets deden voor televisie. Toch is het al zo’n vier jaar geleden sinds hun laatste programma samen. Maar elkaar uit het oog verliezen, dat nooit.

“Wij zien elkaar privé ook regelmatig. Het voelde dan ook direct weer heel aangenaam om met z’n tweeën op de set te staan. De voorbije tijd hadden we eigenlijk vooral solo-opdrachten”, licht Kobe toe in Dag Allemaal.

In 2016 stonden de twee voor het eerst samen op de set en er was meteen een chemie merkbaar tussen de twee presentatoren. Ze delen dezelfde humor en hebben oprecht veel bewondering voor elkaar?

Tien jaar geleden ging Danira bij de VRT aan de slag en daar kreeg ze al meteen een eerste job toegewezen. “Ik ging aan de slag als researcher voor Kobe. Het was gewoon voorbestemd!”

Maar een koppel, dat werden de twee nooit. Hoewel heel Vlaanderen er anders over dacht. “Maar dat is maar goed ook, dat het nooit iets is geworden. Anders had het heel awkward kunnen worden . Dan had Danira gehoopt dat we zouden trouwen en ik haar kinderen zou geven.”

Download onze app voor Android of iOS

Bio van Kobe Ilsen en Danira Boukhriss