.
Kobe Ilsen
vrijdag 13 mei 2022

Kobe Ilsen: “Ik heb me daartegen verzet”

Ze leerden elkaar kennen bij Gert Verhulst thuis.

Kobe Ilsen, Vlaams TV-maker en presentator, heeft een zeer goede band met Bart Kaëll. Ze leerden elkaar kennen bij Gert Verhulst thuis en sindsdien is hun vriendschap enkel maar gegroeid. In een interview met Kobe in TV Familie vertelt hij meer over hun vriendschapsband.

“Het is een fantastische kerel, hé”, start Kobe het interview. “We spreken elkaar geregeld en we hebben zelfs al eens samen Nieuwjaar gevierd, wat erg leuk was”, zegt Ilsen.

Op de vraag of Bart ook een serieuze kant heeft, antwoord Kobe formeel. “Ja, Bart heeft absoluut een serieuze kant. Hij staat erg los in het leven, maar als het op zijn vak aankomt is hij een echte professional”, vult hij aan.

“De term spring-in-'t-veld wordt vaak te pas en te onpas gebruikt om Bart te beschrijven. Soms heeft dat zelfs een negatieve bijklank en denken mensen al snel dat hij oppervlakkig is en alleen maar kan zwanzen”, zegt hij daarover.

Zijn carrière is volgens Ilsen hét bewijs dat Bart een allround artiest is. “Hij neemt zijn vak erg serieus en moet op het podium voor niemand onderdoen. Daarnaast is zijn persoonlijkheid puur goud. Dat siert hem als mens”, complimenteert Kobe.