.
Viktor Verhulst en Kobe Ilsen
zaterdag 9 september 2023

Kobe Ilsen: “Ik moet een tandje bijsteken” 

Hij is de populairste van de twee 

Als dj-duo zijn Kobe Ilsen en Viktor Verhulst erg geliefd in Vlaanderen. Ze worden vaak geboekt en brengen steeds veel ambiance in de tent of op een festival. Maar echt zotte dingen hebben de twee nog niet meegemaakt.

“We hebben nog geen microfoon naar ons hoofd geslingerd gekregen zoals Cardi B. Wel bier. Als je ergens om drie uur ’s nachts speelt, is er wel altijd iemand die denkt dat dat cool is”, lacht Kobe in Story.

Ook strings of beha’s heeft Kobe nog niet naar zijn hoofd gekregen. Viktor dan weer wel. “Ik weet niet meer of het een string of beha was. De zotte rock-‘n-roll-verhalen kan je niet bij ons oprapen, we zijn twee saaie gasten. Na de show nemen we wat selfies en zitten we snel weer in ons tourbusje.”

Het kan niet anders dan dat de twee mannen bij de vrouwen ontzettend populair zijn. Gezien het leeftijdsverschil hebben ze ook zowat elk hun eigen doelpubliek.

“Kobe heeft succes bij de bejaarden en ik bij de iets jongere mensen. Maar mensen hebben het wel gehad met naar ons te kijken alsof we twee snoepjes zijn. Het gaat echt om de muziek. Al ligt Viktor in de bovenste schuif bij de vrouwen. Die heeft dan ook een kathedraal van een lichaam. Naast zo’n jong veulen als hij moet ik wel een tandje bijsteken”, lacht Kobe.