.
Kobe Ilsen
zondag 25 september 2022

Kobe Ilsen over zoontje: "Het zijn moeilijke tijden"

"Deze collega heeft werk van mij overgenomen"

De vriendschap tussen Kobe Ilsen en Danira Boukhriss is er eentje om jaloers op te zijn. De twee kunnen met al hun problemen bij elkaar terecht en kunnen altijd rekenen op elkaars steun. Steun die vooral Kobe nu goed kan gebruiken.

“Het zijn moeilijke tijden nu. Er wordt onderzocht over mijn zoon Magnus de ziekte van Hirschsprung heeft en daarvoor moeten we vaak naar het ziekenhuis. Danira heeft wat werk overgenomen van mij. En dat voelt heel comfortabel”, vertelt een dankbare Kobe Ilsen in Dag Allemaal.

Ook Danira voelt veel geborgenheid bij Kobe en is dankbaar voor zo’n mooie vriendschap. “Tien uur op de set staan met iemand die je niet leuk vindt, dat zou ik niet volhouden. Er kan al eens een discussie op de set ontstaan over hoe we iets moeten aanpakken. Ik durf al eens blèten bij hem en ik weet dat dat oké is, en dat hij mij daar niet op gaat pakken.”

Maar ondanks de zo goede vriendschap werd Danira geen meter van Kobes zoontje. “Dat is enkel voor kapitaalkrachtige mensen”, lacht Kobe hardop. “Nee, we hebben het in de familie gehouden, met twee peters.”

En Danira vindt dat helemaal niet erg. “Ik heb Magnus wel al geknuffeld. Kobe en Sara weten wat mijn cadeau is: ze mogen mij altijd inschakelen als ze een avondje met hun twee weg willen, dan kom ik babysitten.”

Download onze app voor Android of iOS

Bio van Kobe Ilsen en Danira Boukhriss