.
News Image

Kobe Ilsen past voor Night Of The Proms

Ik wil niet de nieuwe Carl Huybrechts worden.


Tv-presentator Kobe Ilsen gaat het festival Lekker Klassiek presenteren, een festival waar klassieke muziek en lekker eten geserveerd zal worden. Dat nieuws werd dinsdag door Studio 100 bekendgemaakt.

Kobe Ilsen: Ik was er bij de 1e edite van vorig jaar ook bij als bezoeker en heb toen heerlijk genoten van het festival. De zon erbij, lekker eten en alleen maar mooie muziek. Een feest voor alle zintuigen. Ja, daar moest ik gewoon opnieuw bij zijn en dan is het heel leuk om dat als presentator te doen!. Gert Verhulst is maar wat blij dat zijn goede vriend en collega het festival in De Schorre zal presenteren. Gert Verhulst: Ik ben heel blij dat Kobe op onze vraag is ingegaan om gastheer te zijn van Lekker Klassiek. Hij is de geknipte persoon om dit unieke festival in een sfeervol zomers kader aan elkaar te praten. Lekker Klassiek is een toegankelijk festival met culinaire hoogstandjes en klassieke muziek voor een breed publiek.


Opvallend is wel dat Kobe Ilsen niet langs Night Of The Proms zal presenteren. In Het Nieuwsblad vertelt hij dat hij dat niet langer zal doen. “Ik wil niet de nieuwe Carl Huybrechts worden. Dertig jaar dezelfde job zou me knettergek maken. Ik ben fan van klassieke muziek, maar tegelijk stond ik twee weken geleden nog op het dancefestival Extrema Outdoor, lacht Kobe.