.
Kobe Ilsen
vrijdag 25 februari 2022

Kobe Ilsen wordt papa: “Ik ben daar niet zo mee bezig”

Hij is zich nog niet aan het voorbereiden

Papa worden, het is een belangrijke volgende stap in het leven van presentator Kobe Ilsen. Binnen enkele maanden is het zover en Kobe kijkt er ontzettend hard naar uit. Maar speciaal boeken beginnen lezen en zichzelf heel hard voorbereiden, dat zit er nog niet in.

“Ik ben niet het type dat nu al opvoedkundige boeken aan het verslinden is. Ik ben daar niet zo mee bezig. Sarah daarentegen wel. ’t Is maar normaal dat ze daar alles over wil weten. Maar ik ben ooit begonnen in een boek en dat ging dan vooral over ‘wat kan er allemaal fout gaan?’”, zegt Kobe wat geërgerd in Dag Allemaal.

Kobe weet liever niet op voorhand wat er allemaal mis kan gaan en wacht liever af wat er allemaal kan gebeuren. En ook van de opvoeding ligt hij nog niet wakker. “Sara is een heel verstandige vrouw, ze heeft van thuis de juiste normen en waarden meegekregen. Mij n moeder en adoptievader hebben mij ook met veel liefde grootgebracht. Daar hebben we veel meer uit geleerd dan eender welk boek ons zou kunnen bij brengen.

Download onze app voor Android of iOS

Bio van Kobe Ilsen

Meer Over:

Kobe Ilsen