.
Koen Crucke
zondag 24 december 2023

Koen Crucke had het niet breed als kind

“Ik mag niet klagen”

Koen Crucke is een van onze bekendste artiesten die al jaren meedraait. Al moet hij wel nog steeds opboksen tegen allerlei vooroordelen en wordt hij misbruikt door vrienden uit eigenbelang. “Sommige mensen willen alleen met je omgaan als ze je ergens voor kunnen gebruiken.”

Het is niet de eerste keer dat een vriendschap uiteindelijk niet is wat het lijkt te zijn. “Sommige zogezegde vrienden benaderen me omdat ze hopen zo carrière te maken of om er een financieel voordeel uit te halen. Met dat laatste heb ik het zo moeilijk.”, vertelt de acteur aan ‘Dag Allemaal’. Er wordt dan ook gedacht dat hij financieel op rozen zit dankzij zijn carrière maar hij heeft er hard voor moeten werken. “Er wordt nog altijd gedacht dat BV's rijk zijn. Ik mag zeker niet klagen, maar ik heb hard moeten werken en sparen om dat geld bijeen te krijgen.”

Hij herinnert zich nog goed als kind hoe hij het met minder moest doen. “Ik ben opgegroeid in een simpel werkmansgezin en er was niet altijd veel. Met Kerstmis kreeg ik als kind bijvoorbeeld geen kerstcadeautjes. Ik kom dus van ver.”, laat Koen Crucke nog weten.

Bio van Koen Crucke

Meer Over:

Koen Crucke