.
Koen Crucke
maandag 24 april 2023

Koen Crucke: “Ik had schrik voor de zedenpolitie” 

Ze moesten zichzelf in de schulden steken 

Toen Koen Crucke en zijn man Jan wilden gaan samenwonen, moesten ze nog heel erg opletten. Koen was amper 17 en dat was in die tijd nog niet officieel volwassen. Jan was wel al 21, maar wat ze deden kon toen niet.

Toch gingen de twee samenwonen met in hun achterhoofd de tips die ze van een vriendelijke agent hadden gekregen. Voor Koen was het een grote en spannende stap om te zetten.

“Ik was thuis weggegaan met ruzie en had schrik dat mijn ouders de zedenpolitie op mij gingen afsturen. Jan en ik hebben ons in de schulden moeten steken om meubels en huisraad te kopen, maar het zaadje voor onze relatie was geplant”, blikt Koen terug in Primo.

Voor Koen hangt geluk af van veel kleine factoren, factoren die je als koppel of individu wel in de juiste richting kan sturen.

“Langs de andere kant zal ik nooit zeggen dat ik ‘gelukkig ben’. Ik zeg liever dat ik me ‘goed voel’ of ‘blij ben’. Wederzijds respect is belangrijk in een duurzame relatie, maar Jan en ik vertellen elkaar ook alles. We hebben geen geheimen voor elkaar. Dat verklaart wellicht het succes van onze relatie.”

Bio van Koen Crucke

Meer Over:

Koen Crucke