.
Koen Crucke
donderdag 25 augustus 2022

Koen Crucke: “Ik hou daar gewoon niet van”

Maar dat gaat hij niet doen

We hadden even gedacht dat we met de apenpokken in een nieuwe pandemie waren beland. Gelukkig lijken we op dit moment aan het ergste te ontsnappen. Al wordt de holebi-gemeenschap nog altijd aanzien als de superverspreiders van de pokken.

Er is dan ook een vaccin voorzien voor de pokken, maar niet iedereen heeft er recht op. Vele homomannen trekken dan ook naar het buitenland om er toch maar hun vaccin te kunnen krijgen.

“Maar ik ben niet van plan om voorrang te nemen op de algemene bevolking door een vaccin in het buitenland te scoren”, zegt Koen Crucke in Tv Familie.

“Wanneer het in eigen regio verplicht of sterk aangeraden wordt, ga ik het vaccin wel halen. Maar speciaal naar Frankrijk rijden? Nee. Enerzijds omdat ik geen wisselende contacten heb, en ook omdat de airco van de auto van vrienden die mij willen brengen kapot is.”

Ook Koen juicht massa-evenementen als de Gay Pride toe. Al zal hij er zelf niet naartoe gaan. “Ik hou gewoon niet van massa-evenementen. Ik treed voor m’n werk vaak genoeg op voor grote groepen.”

Download onze app voor Android of iOS

Bio van Koen Crucke

Meer Over:

Koen Crucke