.
Koen Crucke
vrijdag 16 februari 2024

Koen Crucke: “Ik vind dat toch jammer”

Hij is niet zoals hij hem kent

Als er iemand is die Viktor Verhulst door en door kent, dan is het wel Koen Crucke. Hij heeft Viktor geboren weten worden en heeft nog vaak op hem gebabysit. De twee zijn nu nog altijd goede vrienden.

“ik was echt kind aan huis bij Gert en zijn gezin. Daarom dat ik nu dus merk dat hij in 'De Verhulstjes' toch een rolletje speelt. Dat vind ik wel jammer. Al is dat ook eigen aan zo'n format. Daarin wordt iedereen toch wat in een bepaalde richting geduwd. Als je in het tv-wereldje zit, weet je dat er af en toe een loopje met de realiteit genomen wordt. Al laat de kijker dat uiteraard niet aan z'n hart komen”, zegt hij in Tv Familie

Viktor en Gert Verhulst lijken als twee druppels op elkaar. Viktor is slim, net zoals zijn vader. Beiden hebben ook een klein hartje en ze komen vaak stoer over, maar dat zijn ze vaak niet.

“Vik heeft absoluut een gevoelig kantje. Dat komt ook omdat hij met Sarah nu écht z'n meisje gevonden heeft. Hij heeft lang gezocht naar de juiste. Ik heb de indruk dat hij zich nu gaat settelen. Ze zijn recent gaan samenwonen en hebben een hondje. Een mooi gezinnetje.”