.
Koen Crucke, Jan
vrijdag 7 juli 2023

Koen Crucke: “Jaloezie is er niet alleen bij vrouwen”

Ook mannen kunnen er wat van

Wanneer je als acteur of actrice in een goeie groep terecht komt dan ontstaat er een soort van magie op de scène of op de set. Jammer genoeg gebeurt het ook wel eens dat je je als acteur ergens niet welkom voelt. Een gevoel dat Koen Crucke toch wel herkent.

“Ik heb me daar wel altijd snel kunnen over zetten. Jaloezie is er niet alleen bij vrouwen, hoor. Dat zie je ook bij mannen onderling, of van mannen naar vrouwen toe en omgekeerd. De concurrentie is groot in het theatermilieu”, zegt Koen in Dag Allemaal.

Het blijft nog maar de vraag waarom al die acteurs elkaar het succes niet gunnen en hun afgunst voor elkaar niet onder stoelen of banken steken

Binnenkort staan Martine Jonckheere en Koen Crucke samen op de planken in ‘Kerst met Krukken’. Zij gunnen elkaar het succes wel.

“Als ik mij gesteund voel door mensen die mij graag zien en mij niet willen ondermijnen, dan ga ik aan vertrouwen winnen. Maar Koen moet mij wel één ding beloven: hij gaat me moeten helpen: ik struikel, zelfs als er geen steentje ligt.”