.
Koen Crucke
vrijdag 9 februari 2024

Koen Crucke over Viktor Verhulst: “Ik zie hem altijd een rolletje spelen”

Maar nu niet meer

Waar televisie al niet allemaal goed voor is. Vlaanderen kent Viktor Verhulst vooral als de ietwat soms onhandige zoon van Gert Verhulst, maar dankzij ‘De Expeditie: Groenland’ leert Vlaanderen ook een andere kant van hem kennen. Zo is hij ook erg zacht en emotioneel.

Ook Koen Crucke is enthousiast over Viktor die we te zien krijgen in het programma. “Eindelijk krijgen we de échte Viktor te zien. We kennen elkaar door en door. In 'De Verhulstjes' zag ik Viktor precies toch een rolletje spelen. Het is mooi dat hij in 'De Expeditie: Groenland' nu helemaal zichzelf kan zijn”, zegt hij in Tv Familie.

Dat is ook Joris Hessels opgevallen. De twee kenden elkaar niet echt, maar werden al snel twee handen op één buik. En die vriendschap resulteert binnenkort zelfs in een televisieprogramma samen.

“We gaan samen een reisprogramma maken. Waarover dat zal gaan, is voorlopig koffiedik kijken. We willen reizen naar plekken waar mensen niet zomaar naartoe zouden gaan. En daarbij willen we ook onze eigen grenzen opnieuw verleggen. Meer kunnen we er voorlopig niet over kwijt”, vertelden de twee op de radio.

Bio van Koen Crucke

Meer Over:

Koen Crucke