.
Koen Crucke
maandag 10 april 2023

Koen Crucke: “We zijn nooit uit elkaar geweest” 

Ze zijn altijd samen 

Wie Koen Crucke graag aan het werk wil zien, kan het komende jaar terecht in het theater. Hij is te zien in zo’n drie theaterstukken.

Drie theaterstukken, dat betekent ook dat Koen drie verschillende teksten vanbuiten zal moeten leren. Een helse klus? Niet voor Koen.

“Dat is geen probleem voor mij, maar ik moet er wel vroeger aan beginnen. Ik heb de afspraak met mezelf dat ik elke ochtend drie uur studeer. Gewoon in bed. Er staat inderdaad wel veel op de agenda”, lacht Koen in Primo.

In juni is hij te zien in het Fakkeltheater met het waargebeurde verhaal van de legendarische Florence Foster Jenkins. Daar zal hij zo’n 12 verschillende personages vertolken. Op de Gentse Feesten brengt hij dan weer een programma rond Will Ferdy, samen met Luk De Bruyker.

Het is druk voor Koen, maar ondanks de drukte probeert hij altijd tijd te maken voor zijn partner Jan. “We zijn nooit uit elkaar geweest. Ook geen dag of uur, nee. In het begin van onze carrière was het wel kunst en vliegwerk, maar dan belden we wel elke dag.”

Bio van Koen Crucke

Meer Over:

Koen Crucke