.
Koen Crucke
dinsdag 25 juli 2023

Koen Crucke: “Wie had dat kunnen denken”

Hij heeft het druk

De massale ontslagen die de laatste tijd vallen in medialand zijn erg opvallend tegenwoordig. Koen Crucke, Sean Dhont, Nicoline Hummel, allemaal werden ze bedankt voor bewezen diensten. En dat komt hard aan bij al die mensen.

“Bij de zenders willen ze meer inzetten op de jeugd. Wat wel normaal is. Je moet jonge talenten kansen geven. Want ’t zijn al te vaak dezelfde gezichten die je ziet. Al dat gevis in dezelfde vijver….”, zucht Koen in Tv Familie.

Koen heeft zijn ontslag dan wel gekregen bij ‘Samson en Gert’, hij zit op dit moment niet stil. Hij is volop aan het repeteren voor vanalles en hij heeft een drukke zomer voor de boeg. Het is dus niet omdat Alberto er niet bij is in de kerstshow, dat Koen Stopt hé.”

Een terugkeer naar ‘Samson’ staat op dit moment ook niet op de planning, maar je weet natuurlijk maar nooit. Koen sluit het ook niet uit.

“Die deur staat momenteel op een kier. Ik kan nu wel in die winterperiode dingen doen die door die kerstshows niet konden. In feite beleef ik nu andere emoties. Wie had dat kunnen denken.”

Bio van Koen Crucke

Meer Over:

Koen Crucke