.
News Image

Koen geeft Get Ready op om… werkloos te worden

“En nu zit ik werkloos thuis…”


Koen Bruggemans stapte onlangs uit Get Ready om zijn luchtvaartdroom waar te maken, maar daar stak het coronavirus een stokje voor. De voormalige zanger zit nu werkloos thuis, onthult hij in Dag Allemaal.



Koen was fulltime aan de slag als leerkracht lager onderwijs en als zanger bij de boysband Get Ready, maar gaf beide op om eindelijk zijn luchtvaartdroom waar te maken. “Ik stond bij wijze van spreken met één been in het vliegtuig toen het coronavirus uitbrak,” zucht Koen in Dag Allemaal. “Maar nu ligt alles stil,” aldus Koen die er niet goed van is. Een worstcasescenario noemt de 44-jarige zanger het. Toekomstige collega’s als Nick uit Blind Getrouwd en Jelle Florizoone (ooit nog Guido in Familie) werden op technische werkloosheid gezet, maar Koen Bruggeman is zonder vast contract nu écht werkloos.



“Ik voel me verweesd, ik ben in shock,” klinkt het aangedaan bij Koen, die niet kan gaan solliciteren en ondertussen al enkele maanden zonder inkomen zit, omdat hij tijdens zijn opleiding tot steward evenmin betaald werd.