.
Special Forces, Koen Wauters
zaterdag 3 juni 2023

Koen Wauters: “Dat mag niet het enige zijn dat ik mag doen”

Hij zit er al voor het negende jaar

Het is een feit, we kunnen nog altijd niet om Koen Wauters heen. Hij deed mee aan ‘Special Forces’ en is nu ook te zien in ‘Alles Voor De Spelen’. Daarnaast komt ook nog eens het nieuwe seizoen van ‘The Voice’ op de buis, eentje waar Koen al voor de negende keer coach is.

Koen zei ooit in een interview dat hij zich al een deel van het meubilair begon te voelen, maar dat hij dat ook helemaal niet erg vindt.

“Clouseau maakt ook deel uit van het leven van veel mensen sinds hun tienerjaren. Dat ik voor hen meubilair ben, betekent ook dat ik al zoveel jaren meedraai. Hoeveel artiesten kunnen dat zeggen. Ik vind het ook prima om straks weer op te draven in ‘The Voice’, alleen mag het niet het enige zijn dat ze me laten doen”, klinkt het in Humo.

En dat is gelukkig niet het geval. ‘Alles Voor De Spelen’ is geen typisch VTM-programma en dat vindt Koen positief. Als het van hem afhangt springt VTM wel vaker eens in het diepe.

“Ze mogen niet alleen formules als ‘The Masked Singer’ aankopen omdat die hen van een zekere score en een groot marktaandeel verzekeren. Ik wil daar graag over meedenken en voorstellen voor indienen.”

Bio van Koen Wauters

Meer Over:

Koen Wauters