.
Koen Wauters van Clouseau
zaterdag 23 april 2022

Koen Wauters: ‘Ik was een afwezige peter’

Hij is altijd trots geweest

Zo’n 28 jaar geleden werd Koen Wauters de peter van Robin, het zoontje van Ingeborg en Roland Keyaert. “Toen ik peter werd van Robin, ik heb eigenlijk nooit echt beseft dat ik peter werd. Dat is keilang geleden, hoe oud ben jij ondertussen?” reageert Koen Wauters in ‘De Cooke & Verhulst Show’ op Play 4.

“Ik weet zelfs niet meer hoe dat gegaan is. Ik zei ja tegen Ingeborg en zijn papa Roland. Natuurlijk wou ik peter worden, dat was zowat de evidentie. Maar ik heb nooit beseft wat de gevolgen zouden zijn.

“Ik denk niet dat ik de eerste, ik durf het bijna niet zeggen, ik denk dat ik een afwezige peter was”, zegt Koen Wauters met het schaamrood op de wangen. Gelukkig kan Koen meteen op zijn petekind Robin rekenen. “dat is niet waar. Op mijn twaalfde verjaardag heb jij mij een stereo cadeau gedaan en dan heb ik u 16 jaar niet gehoord. Je ziet wel, met alle gevolgen vandien”, lacht Robin.

“Hoezeer afwezig ik ook was, zo fier ik wel ben op Robin. Ik volg het dan wel op afstand, maar hij is een fantastische kerel en is een muzikaal talent”, reageert een trotse Koen Wauters in ‘De Cooke & Verhulst Show’.

Download onze app voor iOS of Android

Bio van Koen Wauters

Meer Over:

Koen Wauters