.
Koen Wauters
dinsdag 9 augustus 2022

Koen Wauters moet keuzes maken: “Je kan niet alles doen”

Maar dit doen ze wel

Om het Kinderrevalidatiecentrum van UZ Gent onder de aandacht te brengen, lanceren peters Koen Wauters en zijn zoon Nono Wauters binnenkort een leuke videoclip met de revaliderende kinderen in de hoofdrol. Ze denken aan het nummer ‘En Dans’ van Clouseau, met een aangepaste tekst.

Koen en Nono zien het helemaal zitten en misschien zingt Nono wel gewoon mee. “Nono kan goed zingen, maar doet dat vooral thuis. Hij heeft geen ambities in die richting”, legt Koen uit in Story.

Als zanger van Clouseau krijgt Koen natuurlijk heel veel aanvragen voor het peterschap van een organisatie. Maar hij kan natuurlijk niet op elk voorstel ingang.

“Je kan het gewoon niet allemaal met evenveel inzet en geloofwaardigheid doen. Ik kies altijd heel bewust. Ik wilde sowieso al heel lang een project ondersteunen dicht bij huis, met mensen van bij ons en het allerliefst met kinderen, want daar heb ik een week hart voor, net als Nono.”

Maar Nono en Koen lijken meer op elkaar dan enkel een zwak hart voor kinderen. “We zijn allebei zorgzaam, familiemensen en hebben een groot rechtvaardigheidsgevoel. Maar we kunnen ook heel koppig zijn. We hebben onlangs nog een kleine ruzie gehad waarbij papa heel koppig bleef volhouden en dat ook niet wilde toegeven”, lacht Nono.

Download onze app voor iOS of Android

Bio van Koen Wauters

Meer Over:

Koen Wauters