.
News Image

Koen Wauters reageert op seksueel contact van dochter Zita

Koen Wauters praat openhartig over dochter Zita.


Koen Wauters vertelde bij Danira Boukhriss in ‘Vandaag’ openhartig over zijn dochter Zita Wauters. Zita is ondertussen 15 jaar en dat is een leeftijd waarop al eens seksueel geëxperimenteerd wordt. “Dat is inderdaad iets waar ik bij stil sta,” klinkt het bij Koen Wauters in de talkshow van Danira. “En het is dan natuurlijk te hopen dat alle dingen die je meegegeven hebt, blijven hangen zijn. En dat ze het doen als ze er klaar voor zijn.”



Koen Wauters geeft ook toe dat hij zelf een ‘autodidact’ was als het op seksuele voorlichting aankwam. Bij zijn eigen kinderen Zita en Nono wil hij het dan ook beter doen. “We maken daar niet te veel tralala rond. Wij leggen voornamelijk de nadruk op dat het moet gepaard gaan met liefde,” klinkt het bij Koen Wauters die op sociale media vooral ziet dat het om ‘platte seks’ gaat.



“Als papa hoop je dat je dochter streng genoeg is voor zichzelf en een gast kiest die er echt lief voor is,” spreekt de Clouseau-zanger zijn hoop uit over dochter Zita. Koen is er ook van overtuigd dat Zita het niet verborgen zal kunnen houden als ze haar eerste seksuele ervaring heeft gehad. “Ik ben nogal naïef, maar haar mama gaat ze niets moeten wijsmaken. Valerie gaat naar haar kijken en het meteen weten,” klinkt het resoluut bij Koen Wauters in de talkshow ‘Vandaag’.