.
News Image

Komen Eten op donderdag

Wim (46) uit Astene bij Deinze is beroepshalve salesmanager. Als geboren en getogen verkoper wacht hem vandaag de opdracht om zichzelf en zijn gerechten te verkopen aan een van nature erg kritisch publiek.

Wim (46) uit Astene bij Deinze is beroepshalve salesmanager. Als geboren en getogen verkoper wacht hem vandaag de opdracht om zichzelf en zijn gerechten te verkopen aan een van nature erg kritisch publiek.

Maar Wims ambities (of ‘targets’ in vaktermen) zijn desondanks niet min: hij wil Komen Eten tot een hoger niveau tillen en zijn gasten introduceren in de ‘culinaire barbecue’. Wim heeft in verschillende culturen gewerkt en er overal iets opgestoken. Daardoor gaat hij er prat op iets meer te kunnen dan de gemiddelde man achter het fornuis. De thema’s vanavond zijn ‘back to basics’ en ‘less is more’, maar dat wil zeker niet zeggen dat zijn gasten met honger van tafel zullen moeten. Toch niet als Wim zijn zenuwen onder controle kan houden... Donderdag 10 oktober om 20u15 op VIER