.
Flikken BXL
zaterdag 10 juni 2023

Komt er een nieuwe reeks van Flikken?

De acteurs vertellen het u zelf

Nu Andrea Croonenberghs en Ludo Hellinx terug samen op de planken hebben gestaan, deed hen dat ook weer een keertje terugdenken aan de tijd waarin ze samen meespeelden in ‘Flikken’.

Die reeks was ontzettend populair en dat was te merken aan de miljoenen kijkers en de duizenden bezoekers van Flikkendag.

Heel wat fans hebben lang op een nieuwe reeks van de reeks gehoopt, maar Andrea en Ludo moeten de fans nog altijd teleurstellen. Een nieuwe reeks of reünie lijkt er niet meer te komen. Al zou het wel leuk zijn.

“De oude en de jonge commissaris nog eens samen. Och, velen hebben dat al geprobeerd, maar ik denk dat we dat idee stilaan mogen begraven. Daar komt nooit meer iets van, denk ik. Ik denk ook niet dat het hoofdhuis daar mee bezig is”, zegt Ludo in Dag Allemaal.

En ook Andrea betwijfelt het of de kans er nog in zit. “Ze maken ook zelf geen fictie meer, hé. Zelfs ‘Thuis’ is al uitbesteed. Ik sta met stijgende verbazing te kijken naar wat daar allemaal gebeurt, maar verder wil ik daar niets meer over zeggen.”