.
Gene Thomas, Kristel Verbeke
vrijdag 19 juli 2024

Kristel Verbeke: “Hij zou alles laten vallen voor mij” 

Ze kan op hem rekenen 

Het sprookje tussen Gene Thomas en Kristel Verbeke blijft nu toch al heel wat jaren duren. De twee worden ook wel eens het schoonste BV-koppel van Vlaanderen genoemd en terecht.

Behalve humor in hun relatie, vinden Kristel en Gene ook vertrouwen heel erg belangrijk. Verbeke moet er geen moment aan twijfelen dat ze altijd op haar man zal kunnen rekenen.

“Als ik hem nu bel, laat hij alles vallen en staat hij hier meteen. Omdat ik het belangrijkste ben in zijn leven, naast de kinderen uiteraard. En omgekeerd ook. Elke dag kiezen we opnieuw voor elkaar en dat kost ons geen moeite”, zegt Kristel in Story.

Het koppel was vorig jaar 20 jaar getrouwd en daarom besloten ze om naar Las Vegas te trekken om daar hun huwelijksgeloften te vernieuwen.

“Gene en ik waren twintig jaar getrouwd en we hadden zoiets van: we kunnen een feest geven, maar dat is op een avond alweer gepasseerd. Dus ik zei tegen hem: 'Liefje, wil je anders gewoon met mij opnieuw in Las Vegas trouwen?' En hij was zo ontroerd dat hij meteen ja heeft gezegd. Eenmaal daar zijn we naar een wedding chapel getrokken, met zo'n Elvis-imitator. Ook onze dochters waren erbij. Samen hebben we de liefde gevierd.”

Bio van Gene Thomas en Kristel Verbeke