.
Gene Thomas, Kristel Verbeke
maandag 29 juli 2024

Kristel Verbeke: “Ik zet bier koud om hen naar ons thuis te lokken”

Een grote stap

Ooit waren Kristel Verbeke en Gene Thomas zelf prille twintigers toen ze een relatie kregen met elkaar. Ondertussen hebben ze twee dochters die bijna dezelfde leeftijd hebben als hen.

Kristel is een heel open mama, een echte mama met wie haar dochters alles kunnen bespreken. Bovendien vindt ze het belangrijk dat ze hen voldoende vrijheid geeft.

“Ik hou van orde en netheid, daarin ben ik streng. Ze moeten ook meehelpen in het huishouden, opruimen en afwassen. We leven hier met vier en dus doen we dat samen. Ik vind het heerlijk om voor hen te koken en daarna met hen samen aan tafel te zitten. Dat blijf ik belangrijk vinden”, zegt Kristel in Primo.

Nu de dochters al wat ouder zijn, gebeurt het ook wel eens dat ze eens een vriendje mee naar huis brengen. Ook dat was in het begin wel even spannend.

“In het begin blijven ze in de tuin hangen en daarna komen ze ook binnen. Plots passeert een eerste lief. Dat gaat geleidelijk en verloopt vooral informeel. Iedereen is hier welkom. Ik zet altijd wat pintjes koud om ze naar ons thuis te lokken.”

Bio van Kristel Verbeke en Gene Thomas