.
Kristof Goffin
maandag 17 juli 2023

Kristof Goffin: “Ik moest mijn oog dichtplakken om te slapen”

Kristof Goffin: “Ik moest mijn oog dichtplakken om te slapen”

Een tijdje geleden bekende Kristof Goffin in Tv Familie dat hij een grote passie had voor nijlpaarden. Maar hij heeft nog een andere obsessie, namelijk die voor klokken.

“Ik heb er verschillende in elke kamer. In mijn appartement kan je niet naar links of naar rechts kijken zonder te weten hoe laat het is. Als het zomeruur wordt, moet ik een uur vroeger opstaan om al mijn klokken juist te zetten”, lacht Kristof in Tv Familie.

Maar naast obsessies zijn er uiteraard ook dingen die Kristof niet zo leuk vindt. Zo heeft hij een haat-liefdeverhouding met fietsen. Dat komt waarschijnlijk nadat hij twee keer zwaar is gevallen.

“Toen ik viel als ik vijf was, viel de schade mee. Maar als dertiger kwam ik opnieuw zwaar ten val. Ik ben toen een paar tanden verloren, ik had een stuk van mijn tong gebeten en mijn kaak was op twee plaatsen gebroken. Tot overmaat van ramp raakte de linkerkant van mijn gezicht helemaal verlamd door een operatie aan die kaak.”

En zo’n verlamming bracht wel wat problemen met zich mee. “Ik moest ’s nachts mijn linkeroog dichtplakken omdat ik het niet zelf meer kon sluiten. En de dag van vandaag ondervind ik daar nog altijd last van.”

Bio van Kristof Goffin

Meer Over:

Kristof Goffin