.
Sandrine Andre en Kurt Rogiers in Familie - aflevering 6890
donderdag 20 april 2023

Kürt Rogiers: “Dat moet zeker kunnen tussen twee mensen”

Hij speelt zo’n rollen graag

Kürt Rogiers en zijn vrouw Els zijn al vele jaren gelukkig samen. Er lijkt niks of niemand tussen hen te komen en dat zou het koppel ook niet willen. Aan elkaar bedriegen heeft het koppel dan ook nog nooit gedacht.

“Maar er bestaat wel zoiets als unresolved sexual tension. Dat is een zekere seksuele spanning tussen twee personen die er altijd is, ook al zijn ze een zeer zakelijk gesprek aan het voeren. Lars en Veronique in ‘Familie’, gespeeld door mezelf en Sandrine André hebben dat zeker. Ik vind het heel leuk om dat te spelen”, bekent Kürt in Primo.

Die spanning bestaat niet alleen in series of in films, ook in het echte leven is Kürt ervan overtuigd dat dat kan bestaan tussen twee mensen. En hij vindt dat dat zeker moet kunnen.

“Het is echt flirtgedrag. Het is iets anders. Het is een spel. Een blik alleen is vaak al genoeg. Ik voel dat ook bij anderen aan. Ik vind dat spannend. Maar nogmaals, er moet niets van komen hé. Gewoon dat spanningsveld vind ik leuk. Is het toegelaten? Ik weet het niet.”

Toch is het vaak oppassen geblazen wanneer er teveel geflirt of gecharmeerd wordt. “Een mens durft niks meer te zeggen en te doen. We zijn enorm preuts geworden. Anderzijds is het goed dat de misbruiken aan de kaak werden gesteld. Maar het is en blijft delicaat.

Download onze app voor Android of iOS

Bio van Kürt Rogiers

Meer Over:

Kürt Rogiers